Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de actie, je deelname of over #helpdehoreca? Hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan op Facebook of Instagram!

Wat is helpdehoreca?

Door de sluiting van de horeca, zitten de horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Door nu een waardebon te kopen, help je jouw favoriete horecazaak. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Op www.helpdehoreca.nl kun je kiezen voor welke horecazaak je een bon wilt kopen.

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen aan de actie?

Je moet achttien jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen aan de actie.

Hoe kan ik meedoen aan de actie?

  1. Besteed €9,99 aan actieproducten van Heineken® Original, Amstel, Brand, Affligem, Desperados of Sol, gekocht bij een Albert Heijn in Nederland of op www.ah.nl.
  2. Ga naar www.ikhelpmijnhoreca.nl
  3. Maak en upload een foto van je kassabon
  4. Vul je gegevens in
  5. Je hoort aan het einde van de week of je gewonnen hebt

Welke prijzen zijn er te winnen?

Een waardebon voor de horeca ter waarde van €50,-. Deze bon kun je verzilveren op www.helpdehoreca.nl.

Hoe verzilver ik de waardebon?

Je verzilvert de waardebon door naar www.helpdehoreca.nl te gaan, je favoriete deelnemende horecazaak bij jou in de buurt te kiezen en je vouchercode

Wanneer start en eindigt de actie?

De actie start op 27 april 2020 en eindigt op 21 juni 2020. Je hebt tot … de tijd om je voucher code bij jouw horecazaak te gebruiken.

Waar kan ik producten kopen om mee te doen aan de actie?

Bij alle Abert Heijn winkels in Nederland. Met producten gekocht bij andere supermarkten kun je helaas niet mee doen.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Per week worden 188 winnaars door een automatisch systeem gekozen.

Hoeveel prijzen zijn er te winnen?

Er zijn in totaal 1.692 prijzen te winnen gedurende de actieperiode.

Hoe ontvang ik de prijs?

Als je gewonnen hebt, krijg je na afloop van de week binnen de actieperiode waarin je hebt meegedaan een email. Deze wordt verstuurd naar het emailadres welke je hebt ingevuld bij deelname via de website ikhelpmijnhoreca.nl. In deze email staat een unieke code, welke je kunt invullen op www.helpdehoreca.nl.

Kan ik meerdere keren meedoen aan de actie?

Ja, je kunt per keer dat je €9,99 aan actieproducten afrekent bij een Albert Heijn in Nederland meedoen aan de actie.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

De gegevens kunnen worden gebruikt om de wedstrijd uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, de respons op onze acties te meten, voor doelgroepanalyses en om in de toekomst informatie te geven over onze producten en diensten.

Indien je dat wilt, kun je toestemming geven om ook over andere merken van HEINEKEN Nederland op de hoogte te worden gehouden. Je gegevens worden dan ook hiervoor gebruikt. Je kunt je toestemming op ieder gewenst moment intrekken.

De gegevens worden opgenomen in een bestand dat voldoet aan de privacywetgeving. Gegevens worden niet zonder toestemming van de deelnemer ter beschikking gesteld aan derden of gebruikt voor een ander doel dan waarvoor de gegevens zijn verstrekt.

Met deelname aan deze winactie geef je toestemming aan HEINEKEN om de prijsuitreiking in de publiciteit te brengen, om foto's, inzendingen en/of andere opnames/werken voor promotionele doeleinden te gebruiken.
De privacyverklaring en het cookiebeleid van HEINEKEN zijn van toepassing. Deze kun je vinden via www.heinekennederland.nl/pcs.

Ik heb een vraag over de actie, waar kan ik terecht?

Vragen en klachten over de actie kunnen kenbaar worden gemaakt door een brief te sturen naar HEINEKEN, t.a.v. Consumentenservice o.v.v. ikhelpmijnhoreca-actie, antwoordnummer 19090, 2300 VD Zoeterwoude, of bel gratis 0800-0227789, of via het contactformulier heineken.nl/contact